Hoe kies je een Gamestoel?

Iedereen streeft naar maximaal comfort. Daarom komt de keuze voor een gamestoel vroeg of laat voor elke gamer die veel tijd achter de computer doorbrengt.
Natuurlijk kun je op een normale stoel zitten, maar in dit geval worden een slechte houding en andere gezondheidsproblemen bij een verkeerde houding geboden. Een andere optie is om het beeld van een computer op een grote tv weer te geven, een draadloze gamepad op te pakken en comfortabel op de bank te zitten, maar het is niet geschikt voor diegenen die een voorkeur hebben voor gamegenres die niet geschikt zijn voor bediening via een gamepad, bijvoorbeeld strategie of MMORPG. Dus we kunnen deze halve maten beter weggooien en doGamestoelorgaan met de keuze van een gamingstoel voor de computer.

 


De belangrijkste criteria voor het kiezen van een stoel
Dus als u besluit om uw verblijf in uw favoriete spellen comfortabeler te maken en uiteindelijk een Gamestoelte kopen, raden we aan om op de volgende vereisten te letten:
Design.

https://knussehuis.nl/top7-beste-gamestoel.html

Een goede stoel moet worden uitgevoerd in overeenstemming met ergonomische normen, om de meest natuurlijke positie van het lichaam te garanderen en de belasting van de wervelkolom en spieren te verminderen. Een zachte zitting, anatomische rug, hoofdsteun, armleuningen - dit alles stelt u in staat om vele uren achter de computer door te brengen en geen vermoeidheid te voelen.
Customization. Nu zijn zelfs de eenvoudigste bureaustoelen uitgerust met een gaslift, waardoor de hoogte van de stoel kan worden aangepast. Maar het is beter om niet alleen hiertoe te worden beperkt en een stoel te kiezen waarmee u ook de hoogte van de armleuningen kunt aanpassen, de hoek van de rugleuning, bevat een zwenkmechanisme. Hoe meer elementen instelbaar zijn, hoe beter.

Materials. Als je een Gamestoel hebt gekocht, samengesteld uit goedkoop plastic, kunstleer van lage kwaliteit en schuimrubber, zul je binnenkort veel problemen tegenkomen: de stoel begint te kraken, de zitting barst en de vulstof zal lekken. Bovendien zal de huid (of kunstleer) je veel problemen bezorgen in de zomerhitte, wanneer je je letterlijk aan de zitting en rug vasthoudt. Kies daarom een ​​model met een metalen frame, schuimvulling en meubelstof (of duurzaam leer), evenals een geventileerde rugleuning. Vergeet de wielen niet - het is beter als ze met rubber zijn bekleed: in dit geval, wanneer u de stoel verplaatst, krast u niet op de vloer.
Extra opties / ontwerp. Mogelijk hebt u ingebouwde akoestiek en / of onderzetters nodig voor een beker, toetsenbord en muis, gamepad, luchtstroomsysteem, vibratiemassage of feedbackfeedback gesynchroniseerd met games, of zelfs extra rekken en onderzetters waarmee u een monitor, een gamestuurwiel en pedalen op de stoel kunt bevestigen, en anderen manipulators, waardoor het de meest uitgeruste plek is voor gamers. Misschien wilt u ook een beknopt en strikt model kopen, of een lichte en pakkende stoel. Als u wilt, kunt u een model met elke functionaliteit vinden of bestellen, maar het volgende item volgt hieruit.
Price. De kosten van de stoel zijn afhankelijk van de bestemming, kwaliteit, merk. Normaal kantoor of goedkope speelstoelen bieden u minder comfort dan chique modellen van gerenommeerde fabrikanten, maar of u te veel betaalt voor de naam van een bekend merk of functies die u niet kunt gebruiken - u beslist, op basis van budget en persoonlijke voorkeuren. Vergeet niet dat bij het kiezen van een stoel voor lange gamesessies comfort en ergonomie belangrijker zijn dan heldere stickers of een ingebouwde bekerhouder. Daarom is het beter om elk model persoonlijk te controleren, en als een dergelijke mogelijkheid niet bestaat (bij het bestellen via internet), moet u de recensies en recensies op zijn minst lezen.

 
Theoretisch advies geven is eenvoudig, maar het adviseren van een stoel voor een gamingcomputer is al een moeilijkere taak. Maar we hebben het aangepakt door naar onze mening vijf goede modellen te kiezen in verschillende prijscategorieën.
De meest budgetoptie op onze lijst met de juiste kwaliteit: er zijn niet genoeg sterren aan de hemel, het kan niet bogen op het aanpassen van de hoek van de rugleuning en de hoogte van de armleuningen, maar het geeft relatief comfort tegen een zeer betaalbare prijs.

f:id:NancyJenkins:20190726044155j:plain


Al het andere, de achterkant van deze stoel is gemaakt in de vorm van een rooster, waarbij de bochten van het lichaam anatomisch worden herhaald, wat betekent dat het de rug ondersteunt en goed wordt geblazen, wat een aangename bonus zal zijn in de zomer.
Fauteuil van een bekende fabrikant van computerrandapparatuur met een "race" -ontwerp en een minimum aan aanpassingen: u kunt alleen de landingshoogte aanpassen en het synchrone (rug + stoel) zwenkmechanisme blokkeren / ontgrendelen.
Til de armleuningen op of kantel de hoofdsteun zal hier niet werken. Desondanks is AeroCool AC80C iets om te prijzen: de stoel biedt een goede ondersteuning voor de taille en het materiaal van de kussens laat het lichaam niet zweten. Voor zijn prijscategorie - de ondergrens van de kosten van modellen voor gamers - toont deze stoel de overeenkomstige kwaliteit.